• Новинка
Куклена Къща Аксесоари Куклена Къща, Мебели Куклена Къща за Мебели 1:12 Миниатюрни Глобус Деца Миниатюрни Играчки Мебели за Дома Миниатюрен Свят Играчка за Куклен Д?

Куклена Къща Аксесоари Куклена Къща, Мебели Куклена Къща за Мебели 1:12 Миниатюрни Глобус Деца Миниатюрни Играчки Мебели за Дома

BGN 14.64
Налично

Налично

Миниатюрен свят, изчистен дизайн, внимателно декориран в ярки цветове, обикновено изглежда елегантно и изящно.Появата на симулация, то може да бъде перфектен декоративен аксесоар за миниатюрен дом, прави деца да се забавляват.Лек и малък по размер, той не заема твърде много място, лесно за поставяне и переноске.Изработена от висококачествена сплав и стъкло, нетоксичен и без мирис, сигурно и экологичен, е трайна употреба.Страхотна играчка за зрително‑моторна координация, концентрация на вниманието и зрителното възприятие, тя може да се превърне в перфектният аксесоар за деца, които играят ролеви игри.Функция : 1. Миниатюрен свят, изчистен дизайн, внимателно декориран в ярки цветове, обикновено изглежда елегантно и изящно.2. Появата на симулация, то може да бъде перфектен декоративен аксесоар за миниатюрен дом, прави деца да се забавляват.3. Изработена от висококачествена сплав и стъкло материал, нетоксичен и без мирис, сигурно и экологичен, е трайна за използване.4. Лек и малък по размер, той не заема твърде много място, удобно е да се поставят и носят със себе си.5. Страхотна играчка за ръка‑око координация, концентрация и визуално чувство, тя може да бъде перфектният аксесоар за децата да играят на ролеви игри.Параметри : Състояние : 100% абсолютно Новыйтип : Миниатюрен Globe Material : рафтинг, стеклостиль : синя топка мед Base Size : Както е показано на снимките кръст Бод Пакет Списък : 1 x Globe Note : 1. Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Miniature Globe
Material:
Alloy, Glass
Style:
Blue Ball Copper Base
Size:
As Shown in the Pictures
Package List:
1 x Globe :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория