• Новинка
Хилиф 2 бр. Пакет Надуваеми Плаващи Водни Играчки Газирани Военни Списания, Възрастен Басейн Вечерни Водни Спортни Игри Списание Салове за Плуване, детски Играчки ?

Хилиф 2 бр. Пакет Надуваеми Плаващи Водни Играчки Газирани Военни Списания, Възрастен Басейн Вечерни Водни Спортни Игри Списание

BGN 17.59
Налично

Налично

ERFECT ЗА ВЪЗРАСТНИ : Два комплекта от по 4 бр. Раздувной размер на списания : 55" X 14" ; Раздувной размер тръстика : 45" X 8" Подходящи и за възрастни.Всеки може да понесе 100 кг., ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА на : Подарък кутия е пълен и не е повреден,лесен за носене.Надуваеми списания складны и компактни,можете да се издуват и се изпомпва бързо и лесно,колкото пъти сгънете го нагоре за лесно съхранение или мъкна наоколо когато трябва.Можете да го вземете със себе си на пътешествие.ДРЪЖТЕ ТЯЛОТО СИ НА ХЛАДНО : можете да плувате по водата, което се насладите на топлото слънце, чувствате прохлада на света, да се насладите и се отпуснете в този красив момент и да отидете в "Битката" с приятели.НАСЛАДЕТЕ се на ВРЕМЕТО, НА ВОДА : идеален за океан, езеро, река или басейн.Препоръчва се и за възрастни.Най-добрият подарък за рожден ден, летен подарък за парти на басейна.НАЙ-добрата УСЛУГА : 2 стик за сядане и 2 бастуни за ходене.Ако това не ви харесва,можете да го върнете, а ние незабавно ще ви възстановим парите си в пълен размер.Моля, изберете продавача Hilifi!.Не е подходящ за деца под 14 години.За употреба под надзора на възрастни.Стил : Надуваеми водни бойни играчки.Подарък коробкаупаковка включва : 2 упаковкиматериал : висококачествен PVCWeight : 1.1 kg Description : 1. Продукти ПВК надуваеми воздухонепроницаемый тип структура на газ чанта, в полза на мек и удобен.2. Конфигурация предохранительного газонаполненного клапан (кухина), пълна с газ, който може да се използва няколко пъти и е трайна.3. Добив на газ след сгъване на опаковката, лек и удобен, лесен за носене, магазин, не заема много място. ( Дава възможност за помпане сешоар, игрушечным въздушно помпа или компресор.)4. Повърхността на продукта светли и гладки, лесни за почистване и хигиенични.

Подробности

Подобни продукти в категория