• Новинка
Стъргало за език, Четка За нанасяне на Покритие Хигиена, Четки За Език Портативен за Дишане за Мъже, Жени, Възрастни, Деца(червен)

Стъргало за език, Четка За нанасяне на Покритие Хигиена, Четки За Език Портативен за Дишане за Мъже, Жени, Възрастни, Деца(червен)

BGN 6.47
Налично

Налично

Дебела и здрава конструкция защитен ръб може лесно да се достигне до мъжец, без това да води до риск на заглушаване и драскотини.Използвайте четка за покриване на език, за по-лесно почистване на тези части от преводачи, които не могат да се почистват с четка четка за зъби.Гъвкава, не засоряющаяся и широк дизайн на надраскване почиства език по цялата му дължина.Той може да покрие език, освежаване на дъх и поддържа здравето на устната кухина.Езикът трябва да бъде почистен и редовното използване на четка за покриване на езика няма да навреди на вкусовите рецептори на езика.Функция : 1. Използвайте четка за покриване на език, за по-лесно почистване на тези части от преводачи, които не могат да се почистват с четка четка за зъби.2. Езикът трябва да бъде почистен и редовното използване на четка за покриване на езика няма да навреди на вкусовите рецептори на езика.3. Той може да покрие език, освежаване на дъх и поддържа здравето на устната кухина.4. Дебели и здрави, дизайн защитен край може да се разпространява лесно в езика, без да причиняват на риска сладко и драскотини.5. Гъвкав, не засоряющий и широк дизайн на надраскване почиства цялата дължина език.Spec : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Стъргало за език Материал : пластмаса PPEfficacy : в зоната на покритие на езика, поддържа здравето на устната кухина Списък на пакетите : 1 x Стъргало за език.

Подробности

Подобни продукти в категория