• Новинка
Комбинираната Ботуши, 1 Чифт Регулируема Кон Шина на Крака и Обувки-Защита на Подкрепа Амбалажна Хартия Конное Обзавеждане Без Ухапвания Обувки Кон Стабилна Неопр?

Комбинираната Ботуши, 1 Чифт Регулируема Кон Шина на Крака и Обувки-Защита на Подкрепа Амбалажна Хартия Конное Обзавеждане Без

BGN 32.15
Налично

Налично

Регулируема конструкция лесно да се отстранява и се побира.С 4-те куки и вериги осигурява пълно и плътно монтиране.Изработен е от высокоэластичной и мека материя, удобна и диша в чорап.Помага за намаляване на подуване или излекува повредените мускули, без използване на линимента или лапа.Той осигурява пълна поддръжка на сухожилията и ставните връзки.Този продукт е предназначен за защита на маркучи.Това помага за намаляване на подуване или затягане на вятъра без използване на линимента или лапа.Изработен е от высокоэластичной и мека материя, удобна и диша в чорап.Характеристики : 1. Той осигурява пълна поддръжка на сухожилията и ставните връзки. 2. Помага за намаляване на подуване или излекува повредените мускули, без използване на линимента или лапа. 3. Изработен е от высокоэластичной и мека материя, удобна и диша в чорап. 4. С 4 куки и вериги, гарантира пълното и точното определяне. 5. Регулируема конструкция лесно да се отстранява и се побира. 6. 5 цвята за избор, които отговарят на различните нужди.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Ботуши за езда Цвят : тъмно син, бял, червен, розов, лилав(опция) Размер : Approx.23.5 * 20cm / 9.2 * 7.8 in Тегло на опаковката : Approx.322g Осъществяване списък : 1 чифт ботуши за езда.

Подробности

Подобни продукти в категория