• Новинка
Обувки сухожилията на коня, Защита на обувката кон PU Soft Shell за коне(набор от черни предните и задните, много голям)

Обувки сухожилията на коня, Защита на обувката кон PU Soft Shell за коне(набор от черни предните и задните, много голям)

BGN 36.07
Налично

Налично

Изискан : изящна изработка, устойчива на износване и коррозионностойкий, лек и практичен, преносим, без натоварване.Област на приложение : Подходяща за състезания и тренировки по конному спорта, като скокове, лов, издръжливост и стрелба.Защита : При скачане с препятствия защитете най-слабата част от сухожилията на краката на коня и кръвоносните съдове от нараняване или намаляване на степента на увреждане.Мека подплата : Защита на краката на коня има мека подплата, за да осигури комфорт и предотвратяване на триенето и болки в краката на коня.Висококачествен материал : PU обвивка и вътрешния слой неопрен, безопасен и нетоксичен, не е лесно да се нарани, и може да се използва в продължение на дълго време.Функция : 1. Висококачествен материал : PU обвивка и вътрешния слой неопрен, безопасен и нетоксичен, не е лесно да се нарани, и може да се използва в продължение на дълго време.2. Изискан : изящна изработка, устойчива на износване и коррозионностойкий, лек и практичен, преносим, без натоварване.3. Мека подплата : Защита на краката на коня има мека подплата, за да осигури комфорт и предотвратяване на триенето и болки в краката на коня.4. Защита : При скачане с препятствия защитете най-слабата част от сухожилията на краката на коня и кръвоносните съдове от нараняване или намаляване на степента на увреждане.5. Сфера на приложение : Подходящ е за конни състезания и тренировки, като скокове, лов, издръжливост и стрелба.Параметри : Тип на продукта : Ботуши за коне Материал : PU+неопрен Определяне : Ботуши за коня Осъществяване списък : 2 х предни леггинсы2 х задните ЛеггинсыНоте : Допуска отклонение 0-1 см/0-0, 4 инча за ръчно измерване.

Подробности

Item Type:
Horse Boots
Material:
PU+Neoprene
Purpose:
Horse Boots
Package List:
2 x Front Leggings :
2 x Rear Leggings :
Please allow 0‑1cm/0‑0.4in error for manual measurement :

Подобни продукти в категория