• Новинка
Hozee Car Humidifier, Flame Ultra-Quiet USB Car Humidifier Diffuser with LED Lights for Car Office Travel Home Vehicle(сив)

Hozee Car Humidifier, Flame Ultra-Quiet USB Car Humidifier Diffuser with LED Lights for Car Office Travel Home Vehicle(сив)

BGN 21.04
Налично

Налично

[Ултра тих дизайн] : 7 цвята околната светлина правят овлажнител по-интересно. Завъртете обратно на часовниковата стрелка, за да развийте горната капачка и се добавя вода и след това включете в източника на захранване, след като памучен тампон напълно поглъща влагата . [Ултра тих дизайн] : 7-цветен разсеяна светлина прави овлажнител на въздуха е по-интересно.Дюза е снабдена с топки led лампа с висока яркост, които интегрират светлина и спрей, което е много уникален и модерен, и ви носи едно уникално преживяване. [Сладко Can Shape Humidifier] : Мини-овлажнител преносим и компактен, идеален за използване в автомобили, спални, офиси, детски стаи, пътувания и т. [USB-овлажнител и лесен за работа] : независимо от това, дали сте у дома или на работа, просто включете в USB-овлажнител за КОМПЮТЪР, лаптоп, кола зарядното устройство, мобилен буркан храна или всеки друг USB порт.Дюза е снабдена с топки led лампа с висока яркост, които интегрират светлина и спрей, което е много уникален и модерен, и ви носи едно уникално преживяване.Можете да го използвате като нощни лампи.[Уникален дизайн осветление и пръскане] : Този мини-овлажнител на въздух е умна и проста конструкция форма. Дизайн функция на отрицателни йони, овлажнител може ефективно да облекчи дискомфорта, причинени от сух въздух, и да помогне да се намали лющене на кожата. [USB-овлажнител и лесен за работа] : независимо от това, дали сте у дома или на работа, просто включете в USB-овлажнител за КОМПЮТЪР, лаптоп, кола зарядното устройство, мобилен буркан храна или всеки друг USB порт.Мека светлина няма да навреди на очите.Как да използвате : 1.В същото време той е много подходящ за сън. [Сладко Can Shape Humidifier] : Мини-овлажнител преносим и компактен, идеален за използване в автомобили, спални, офиси, детски стаи, пътувания и т. [2 режима на пръскане и автоматично изключване] : Овлажнител е с таймери 4 H (режим на непрекъснато пръскане) и 6 H (режим на периодично пръскане) и функцията за автоматично изключване, които могат да се изключат чрез 4 часа/6 часа или по време на работа, за да овлажнител не се е наранил обзавеждане.Можете да го използвате като нощни лампи.Функция : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория