• Новинка
WACOOL Магнитен Перваза Влечуги, Акрилни Гущер Хранене на Перваза с 6ШТ Чаши, пълзящо растение Храна, Вода Захранващото Ястие за Гекони Игуана Хамелеон Домашни Любимц?

WACOOL Магнитен Перваза Влечуги, Акрилни Гущер Хранене на Перваза с 6ШТ Чаши, пълзящо растение Храна, Вода Захранващото Ястие

BGN 12.79
Налично

Налично

【Силна магнитна сила】Със силна магнитна сила този магнитен перваза за хранене на влечуги може да поддържа тегло 1,5 килограма и не се плъзга. 【Сигурен акрилен материал】Перваза за хранене на влечуги е изработен от акрил материал, трайни и трайни, действително нетоксичен и безопасен за вашите домашни любимци. 【Лесна употреба】Тази издатина влечуги и хранителни чаши са лесни за използване и почистване; лесно регулиране на позицията и е подходящ за стъклени резервоари, клетки на въздушния екрана и акрилни кутии. 【6ШТ чаша】Магнитен перваза на подаване на влечуги се предлага с 6 броя безплатни чаши, диаметър чаши около 1,9 инча. 【Широко приложение】Този магнитен перваза на подаване на гекон е идеално подходяща за хранене на всички видове малки влечуги и земноводни, като гущер, гущери, паяци, змии, жаби и други дребни животни.

Подробности

Подобни продукти в категория