• Новинка
Крем от морска болест, за Пътуване, за облекчаване на гадене и повръщане Крем Крем от главоболие, морска болест, болест на самолета и освежаване,20г (А)

Крем от морска болест, за Пътуване, за облекчаване на гадене и повръщане Крем Крем от главоболие, морска болест, болест на самолета

BGN 2.22
Налично

Налично

1) е Малък и лек, може да се побере в джоб, чанта или куфар. 2) Естествени растителни съставки. 3) е Подходящ за хора с укачиванием по време на пътуване на дълги разстояния. 4) Лесен за ползване, безопасен и без странични ефекти. 5) Затир лек, за да се положат и за усвояване.Спецификация : Предимства : чисто китайски билков екстракт, липсата на странични эффектовиѕеѕ : обработва укачивание, укачивание, укачивание, etc.Характеристики : 1) е Малък и лек, може да се побере в джоб, чанта или куфар.2) Естествени растителни съставки.3) е Подходящ за хора с укачиванием по време на пътуване на дълги разстояния.4) Лесен за ползване, безопасен и без странични ефекти.5) Паста лесно се нанася и попива Инструкции : 1. Преди употреба почистете челото или уиски с чиста вода и след това подсушете вода чиста кърпа или хартиена кърпа.2. Вземете малко количество средства, нанесете го на уиски и нежно масажирайте до пълното усвояване.3. Използвайте го за 10 минути преди пътуване или когато се чувстват зле по време на пътуване.Забележка : Избягвайте използването на алергична и увредена кожа.Съдържание на пакета : 1 X Крем от морска болест.

Подробности

Подобни продукти в категория