• Новинка
360° Огледалото за Обратно виждане на Притежателя на Телефона,Универсален 360 Градуса Въртяща се Кола,Телефон, Автомобилно Огледало за Обратно виждане Определяне на

360° Огледалото за Обратно виждане на Притежателя на Телефона,Универсален 360 Градуса Въртяща се Кола,Телефон, Автомобилно Огледало

BGN 70.24
Налично

Налично

1.Поддръжка, за да промените ъгъла на воля, удобен за вас, за да се коригира необходимия ъгъл, навигация, по-добро планиране на маршрута, лесен за управление.Той може да се върти на 360 градуса и могат да бъдат свободно адаптирани към различни. 2.Два начина за инсталиране и широко приложение : В допълнение към огледалото за обратно виждане, той също може да бъде инсталиран на място, което е удобно за пътниците, за да прекарат скучно време на път. 3.Дейност на едната ръка е лесна за инсталиране, без необходимите инструменти. 4.It няма да навреди на нито един смартфон. 5.It може да си устройство точно и плътно. 1.Поддръжка, за да промените ъгъла на воля, удобен за вас, за да се коригира необходимия ъгъл, навигация, по-добро планиране на маршрута, лесен за управление.Той може да се върти на 360 градуса и могат да бъдат свободно адаптирани към различни.2.Два начина за инсталиране и широко приложение : В допълнение към огледалото за обратно виждане, той също може да бъде инсталиран на място, което е удобно за пътниците, за да прекарат скучно време на път. 3.Дейност на едната ръка е лесна за инсталиране, без необходимите инструменти.4.It няма да навреди на нито един смартфон.5.It може да си устройство точно и плътно.Моля, обърнете внимание : Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измерване на Действителния цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния эффектаописание на продукта : Материал : пластмаса за многократна употреба Размери : както е показано в комплект : 1x държач.

Подробности

Подобни продукти в категория

3D Пинсети Смесване на Цветове Натурален Цветен Лист Апликация Дизайн на Нокти, Декорации на Ноктите Декорация на Нокти Сухи Цветя(B)
  • Новинка

3D Пинсети Смесване на Цветове Натурален Цветен Лист Апликация Дизайн на Нокти, Декорации на Ноктите Декорация на Нокти Сухи Цветя(B)

BGN 22.88

Тип : Ноктите Сухоцветов.Материал : сухи цветя, не изчезват.Стилове : Сушена цвете с листа.Лесно се нанася