• Новинка
Закопчалката на таблицата Навиване на прежда, Навиване на бобина Sowiichi, Ръчно Навиване на притежателя вълна за бързо топчета ред влакна прежди (стил 1+стил 2)

Закопчалката на таблицата Навиване на прежда, Навиване на бобина Sowiichi, Ръчно Навиване на притежателя вълна за бързо топчета

BGN 31.60
Налично

Налично

✔️В този комплект вие ще получите 1 бр. моталку за прежди и 1 бр. чадър Swift (с притежателя на мотка). ✔️Лесна употреба : Като моталка прежда, така и Yarn Swift могат да бъдат персонализирани и отстранени за по-малко от минута. ✔️Yarn Топка Winder и Чадър Swift (с притежателя на мотка) на Базовия разход на набор от необходимите инструменти, за плетене и плетене на една кука.Пакетът включва : 1pcs Yarn Winder 1pcs Yarn Swift Защо ви е необходим моталка прежда 1. Yarn топка winder-това е превантивен начин за проверка на вашата прежда за наличието на възли, или слаби места, за да може да ги коригира, преди да започне да работи. 2. Разгъната прежда, преди да използвате и я предпазва от заплитане, тъй като, ако се дърпаха директно от мотка 3. Не губете време на распутывание прежда, когато трябва да отделим това време за плетене на една кука/плетене !Защо ви е нужен Yarn Swift 1. Прежди Swift - това е удобен инструмент, ако купувате прежда в мотках 2. Увийте преждата около прежда Swift, Прежди Swift ще се върти в кръг, докато наматываете прежда в топчета от прежда или торта с помощта на навиване на прежда. 3. Не губете време за плетене на една кука/плетене директно от мотка!Това е и досадно и неприятно!.

Подробности

Подобни продукти в категория