• Новинка
Геометрични Вливане на Листи Мастило Пренасяне, 10 бр 12x 12 Предварително Напечатанная сублимационен печат Книга за Чаши Топлинна Преса, само на Тениски, Подложки За?

Геометрични Вливане на Листи Мастило Пренасяне, 10 бр 12x 12 Предварително Напечатанная сублимационен печат Книга за Чаши Топлинна

BGN 15.19
Налично

Налично

【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 10 бр 12x12" вливане на листове за пренасяне на мастилото.Разнообразие от цветове ще обогати вашия проект САМ детайли.Може да се използва широко в полиестерна тениска, чаши, головоломках, кожени обеци, седалка за телефони, чанта, възглавница, брелке, автомобилни опори, шарфе за кучета, ковриках за мишки и т.н. 【НЕКА ВАШЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ ЩЕ УЧАСТИЕТО на】 Освободете въображението си и създайте сублимационную детайла с уникален дизайн за вашите семейства, приятели.Когато те ще видят заготовки за сублимация, които сте направили, той ще ги, за да те запомнят вас : ). 【IFUSIBLE SHEET VS HTV】 Тъй като вливане на двете мастила е постоянно стават едно цяло с основния материал, вие няма да се притеснявате за това, че той ще отлепите, пляскане или бръчки.За разлика от винил htv, инфузионная книга ви дава ярък цвят и дълготраен дизайн на топлопреминаване. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Поставете лист инфузионни на мастило за прехвърляне на лицевата страна надолу в празна област (препоръчани предмети-светъл цвят), поставете върху нея парче мясницкой хартия, използвайте ръководство за топлина, за да се уточни времето и температурата, за да сложи на него лек преса или ютия, оставете да изстине напълно и след това премахнете отметката мясницкую хартия. 【МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ внимание】Цветове на листа инфузионни на мастилото изглеждат бледи преди отопление, но те са много ярки, след отопление и пренасяне.Така че, когато получавате стоката, той може да изглежда скучно, това не е проблем продукт!. 1.Дори и усойни или приглушени цветове, преди да нанесете, след ярки, брилянтни цветове след нанасяне с помощта на топлина и налягане. 2.Снимки/рисунки трябва да бъдат обърнати наопаки, преди рязане (листове с инфузионными мастило)/печат (сублимация). 3.Трябва да се прилага върху светли полиестер детайла. 4.Не може да се прилага върху тъмен или хлопчатобумажный (или други текстилни изделия, без да е не по-малко от 50% полиестер). 5.И двете могат да бъдат приложени към един и същ точна сублимационным заготовкам. 6.Изисква прилагането на топлина около 400 градуса в продължение на 60 секунди. 7.Мастилото се налива в повърхността на детайла, така че да не можете да я усетите.Няма.Теплопередающий винил-това е, по същество, тънък пластмасов материал, който се топи и да се придържа към детайла, която се настройвате (например тениска или чанта).Сублимация е процес на оцветяване, което означава, че вие не плавите и не приклеиваете някакъв материал към вашите поръчки.

Подробности

Подобни продукти в категория