• Новинка
3 бр. Оленьи Рога за Автомобили, 2021 Актуализация Коледни Оленьи Рога Комплект за Кола с Цветен Led Светлина, Автомобилни Украси с Рога, Червен нос, опашка, Звънци са По?

3 бр. Оленьи Рога за Автомобили, 2021 Актуализация Коледни Оленьи Рога Комплект за Кола с Цветен Led Светлина, Автомобилни Украси

BGN 13.59
Налично

Налично

Идеален за КОЛЕДНА УКРАСА : можете да получите 2 бр рога, 1 бр опашка и 1 бр червен нос.Комплекти за декорация на автомобили от рога на елени с класическа коледна тематика могат да създадете празнична атмосфера и привличане на приятелите си и на пешеходците.Комплект за декорация на рога на елени е най-добрият избор като коледен подарък.СЛАДЪК ДИЗАЙН РОГА на ЕЛЕНИ : Красиви рога, опашка, дизайн на формата на носа, с цветни led крушки.Украса на вашия автомобил за Коледа може да направи колата по-уникална и красива, чрез добавяне на празнична атмосфера и донесе радост.ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ ТИПОВЕ автомобили : Нашият комплект за декорация на рога е подходящ за различни типове превозни средства, като автомобили, джипове, камиони, микробуси и т.н. Здрав МАТЕРИАЛ : Този коледен комплект за елени рога е изработена от къси плюшени тъкани, меки и удобни, здрави и дълготрайни и лесни за почистване.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Нашият коледен комплект за декорация на рога лесен за монтаж без никакви инструменти.Всеки рог има скоба, просто закрепете рог на ръба на прозореца и го фиксирайте.Червен нос е прикрепен към предната решетка на радиатора, а опашката - до багажнику на автомобила.

Подробности

Подобни продукти в категория