• Новинка
Nail Sanders Bands, Нокти Пробийте Sanders вземане 100pcs Hard Wearproof for Natural Nails for Artificial Нейлз(HQ-04 brown 120#)

Nail Sanders Bands, Нокти Пробийте Sanders вземане 100pcs Hard Wearproof for Natural Nails for Artificial Нейлз(HQ-04 brown 120)

BGN 15.76
Налично

Налично

Изработен е от висококачествена шкурка, той се отличава с висока твърдост и устойчивост на износване, не се разсейва по време на употреба, може да се използва в продължение на дълго време и не е лесно да се е деформирал.Той може да се полират и полиране на естествени нокти и изкуствени нокти, премахване на гел-прах за нокти, гел за нокти и т.н. 100шт Пясъчни ивици : 240#, може повърхността на ноктите и полиране на нея. 180# Оборудван с повърхността, естествен нокът и ципа могат да бъдат идеални отстранени с по-ниска скорост пилочки за нокти. 120# ще ви Помогне бързо да подготви ноктите, странични ноктите, форма и на тях. 80# може лесно да се премахне гелевое покритие или изкуствени нокти.Използва се за маникюр, като пилинг, работят им магия от изглажда, да даде форма, скъсяване и полиране на ноктите както и премахване на кожичките.Лесна употреба : поставете шлифовъчни ленти в тренировка, а след това можете да направите маникюр.Различни видове ленти имат различни ефекти шлифоване.Функция : 1. 100шт Пясъчни ивици : 240#, може повърхността на ноктите и полиране на него. 180# Оборудван с повърхността, естествен нокът и ципа могат да бъдат идеални отстранени с по-ниска скорост пилочки за нокти. 120# ще ви Помогне бързо да подготви ноктите, странични ноктите, форма и на тях. 80# може лесно да се премахне гелевое покритие или изкуствени нокти.2. Изработен е от висококачествена шкурка, той се отличава с висока твърдост и устойчивост на износване, и няма да се разсее по време на употреба, може да се използва в продължение на дълго време, и не е лесно да се е деформирал.3. Използва се за маникюр, като пилинг, изглаждане, формирането, скъсяване и полиране на ноктите както и премахване на кожичките.4. Лесна употреба : поставете шлифовъчни ленти в тренировка, а след това можете да направите маникюр.Различни видове ленти имат различни ефекти шлифоване.5. Той може да се полира и полиране на естествени нокти и изкуствени нокти, премахване на гел-прах за нокти, гел за нокти и т.н. Как да използвате : Спецификация : Тип елемент : за Опесъчаване лентаматериал : шкурка и металлколичество : 100 штразмер : Approx.1.3x0. 8 см / 0.5 x 0.3 in (Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване)Използване : 80# : Премахване на гел или лак за нокти, може да се използва за укорочения акрилни или изкуствени nails120# : Може да се отреже ноктите и да гладко180# : Премахнете кожичките на естествени нокти, моля, дръжте бормашина за нокти на ниски скорости240# : Отшлифуйте и отполируйте повърхността на нокътя, за да може той сияеше Списък на пакета : 100 x шлайфане лента 1 x кутия за съхранение.

Подробности

Item Type:
Sanding Band
Material:
Sand paper and metal
Quantity:
100pcs
Size:
Approx.1.3 x 0.8cm / 0.5 x 0.3in (Please allow a little error due to manual measurement)
Usage:
 
80#:
Remove gel or nail polish, also can be used to shorten acrylic or artificial nails
120#:
Can file nails and shape smoothly
180# :
Remove the cuticle on natural nails, please keep the nail drill at a low speed
240#:
Sand and polish the nail surface to make it shine
Package List:
100 x Sanding Bands :
1 x storage box :

Подобни продукти в категория

Магнитен Калибровочный Инструмент за Кола/Камион,Регулируем Магнитен Калибровочный Инструмент Разпадането на Пудра Багажник Изравняване
  • Новинка

Магнитен Калибровочный Инструмент за Кола/Камион,Регулируем Магнитен Калибровочный Инструмент Разпадането на Пудра Багажник Изравняване

BGN 68.16

Високо качество : Калибровочный инструмент е изработен от стомана материал,който притежава висока якос