• Новинка
АФП Fall Защита Premium Hi-Elbi Lime & Black Отразяваща колан, Проветриво и меко рамо, крака и гърба, 8 Дебел колан подкрепа на гърба, 3, D-пръстени, язычковая обтегач, быстроразъемны

АФП Fall Защита Premium Hi-Elbi Lime & Black Отразяваща колан, Проветриво и меко рамо, крака и гърба, 8 Дебел колан подкрепа на

BGN 87.99
Налично

Налично

✅КОМФОРТ – Модернизирани дебели специални вентилирани дишащи меш плюшени възглавници за допълнителен комфорт, правят раменете, краката и гърба.Подсилени меки ръбове порест каучук наплечников предотвратяват триене на кожата.Влагоотводящий материал колан предпазва от натрупвания на пот и счупване на вода.Направен е с много широк 8-инчов колан подкрепа на гърба с премиальной една плюшена подплата за основната поддръжка, успокояващ комфорт и страничните движения. 5 точки на корекция на меките рамене, меки краката и гърдите. ✅ЛЕК и OSHA 1910.140 и 1926.502. D-пръстени отговарят на стандарт EN361-2002. Ние внимателно проверяваме всички наши средства за защита от падане, за да се уверите, че те отговарят на световните индустриалните стандарти, установени OSHA, MSHA, ANSI, CSA и CE.Нашата ISO 9001-2008 и акредитирана на място на лабораторията по ISO 17025 за да демонстрират нашия ангажимент за качество и безопасност. ✅СИГУРНОСТ – Когато работите на височина, трябва да бъде в състояние да се доверят на средства за индивидуална защита не само за себе си, но и в името на своите колеги-долу.АФП Fall Protection повишава безопасността на работниците и служителите на нови висоти благодарение на качествените продукти, хора и услуги.Благодарение на ремням за сигурност, разработен в съответствие с индустриалните стандарти и адаптирани към нуждите на модерната работна сила, ние се стремим да създаваме продукти, които помагат на работодателите безопасно доставят работници у дома.

Подробности

Подобни продукти в категория

ДОЛ морска краставица,див поета сушени на слънце южния морски краставици,сорт Напълно натурален подхранващ,_BOS_文文域长刺文参-в чантата.
  • Новинка

ДОЛ морска краставица,див поета сушени на слънце южния морски краставици,сорт Напълно натурален подхранващ,_BOS_文文域长刺文参-в чантата.

BGN 79.99

Морски краставици ДОЛ са добре известни със своите репродуктивни, а също така противовъзпалителни и об�