• Новинка
Машинки За Стригане Водоустойчив Тример За Коса, Брада Тример Тялото На Лицето, Машина За Подстригване На Коса Електрическа Машина За Подстригване На Коса Козмети?

Машинки За Стригане Водоустойчив Тример За Коса, Брада Тример Тялото На Лицето, Машина За Подстригване На Коса Електрическа Машина

BGN 74.43
Налично

Налично

【Ергономичен дизайн】Прецизен тример за коса на лицето и тялото осигурява перфектно бръснене без раздразнения за мъже, деца и бебета.Умерени размери и плавна линия създават приятни усещания, че отговаря на принципа лекота се справя. 【Висока твърдост и самостоятелно остър нож】Нож от неръждаема стомана с висока твърдост и острота на по-устойчив на износване, по-здраво, че може да осигури отлична скорост и да се поддържа по-продължителната острота. 【Многофункционална машина за подстригване на коса】идеален за всички стилове на косата на лицето, подробно машинката за подстригване на коса и подстригване на части, мустаци, бакенбард, козлиных бородок, четина, други окосмяване по лицето и тялото. 【Издръжлив и мощен двигател】Машинки за подстригване на коса може да се осигури силна и стабилна мощност, липса на залепване на косата, плавен процес на рязане, така че можете да се насладите на салонным лечение у дома. 【Ниско ниво на шум】Този двигател тример за коса, който осигурява значителна мощност и скорост без да се създават допълнителна топлина и шум, не събуди семейството си шум.

Подробности

Подобни продукти в категория