• Новинка
Печка-Fan Heat Осъществено,E Eaststorm Камина-Вентилатор с 5 остриета Heat Powered печка на дърва-Вентилатор за дърва/подаде дървена горелка/камина на Циркулиращата топлия възду?

Печка-Fan Heat Осъществено,E Eaststorm Камина-Вентилатор с 5 остриета Heat Powered печка на дърва-Вентилатор за дърва/подаде дървена

BGN 21.84
Налично

Налично

【Самогенерация】 Фен на дърва с топлинна захранването генерира мощност, преобразуя топлината от печката в електричество, блокове за генериране на електричество преобразуват топлинна енергия в кинетична енергия за задвижване на двигателя до вращению остриета.Без батерии или електричество не се изисква. 【Обновен 5-диска фен】 Подсилена с 5 остриета,по-бърза скорост,по-голям от обема на въздуха, почтителен топъл въздух хоризонтално около дома си, но не ви дава горещ вятър директно.Комплектът включва магнитен термометър за следене на температурата на плочата. 【Тих вентилатор на фурната】Фен на дърва е наскоро разработена на перката,по-ниско ниво на шума.Единствената движеща се част каминного фен-това е острието на събирането, така че работния шум под 25 db,много тих.Вие през цялото време ще се чувствате топъл въздух. 【Лесна употреба】не изисква Инсталация, просто поставете вентилатор на дровяную печка на гладка повърхност на плочата, в близост до страничната или задната част на печной тръби,размер : 6.4*31.5*7.6 инча.Работна температура : 140°F - 662°F. 【 Материал】Вентилатор на фурната в колекцията е изработена от анодизиран алуминий,не ръждясва и не е податлива на корозия.Ако температурата на повърхността надхвърля 345°C,той леко повдига предната част на вентилатора, за да защити БЕЛЕЖКА и двигател.

Подробности

Подобни продукти в категория