• Новинка
LBYZCASE iPhone 11 Case,iPhone 11 Портфейла Case,Здрав и Луксозен Премиум Фолио Флип Кожата[Джоб с цип][Притежателя на картата][Каишка за китката] Калъф за телефон Apple iPhone 11 (сив)

LBYZCASE iPhone 11 Case,iPhone 11 Портфейла Case,Здрав и Луксозен Премиум Фолио Флип Кожата[Джоб с цип][Притежателя на картата][Каишка

BGN 17.58
Налично

Налично

1.[СТИЛ на вътрешната обвивка на телефона е направен от гъвкави TPU,лесно се инсталира и е отстранена, не надраскване на вашият скъп мобилен телефон.Обвивка,цвят поставили на портфейла е стабилен,няма да падне от чантата си, стискаше тази чанта-портфейл, без никакви притеснения. 3.[ЗАШЕМЕТЯВАЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ] : 6 слота за карти,1 видима слот за лични карти, 1 джоб за пари в брой и 1 преден джоб с цип, за носене на пари в брой или банкноти,кредитни карти и карти за самоличност със снимка.Чантата "всичко в едно" -това е всичко, което трябва да носите със себе си стоки от първа необходимост и да се избегне обемисти джобове. 4. [МАГНИТНА ЗАКОПЧАЛКА И каишка ЗА китката] : Еластична закопчалката и каишка за китката осигурява надеждна защита, но също и място за основния си за самоличност, кредитни карти и телефон.Освен това, това ви дава лесен достъп до камерата на вашия i Phone, за да можете бързо да направите снимки. 5.[Функция на каботажните] : Този калъф с вградена стойка,поставка за озеленяване режим е удобен за гледане на филм или видео чат,който ви дава опит hands free.Лесен достъп до всички портове и контроли.

Подробности

Подобни продукти в категория