• Новинка
Интериор на банята, Полк Caddy душ голям капацитет силна здрава здрава Широко применимая за кухня за дома, за хотели(чернота 40км)

Интериор на банята, Полк Caddy душ голям капацитет силна здрава здрава Широко применимая за кухня за дома, за хотели(чернота 40км)

BGN 20.23
Налично

Налично

ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : с Душ кабина може да ви помогне да съхранява стоки от първа необходимост, без да заема твърде много пространство за ефективно съхранение.МОДЕРЕН ДИЗАЙН : Стилен дизайн рафтове за душата caddy е подходяща за различни стилове за декорация.ШИРОКО ПРИЛОЖИМО : Органайзер за душата има широк спектър на практичност.Подходящ за баня, кухня, много подходящ за семейство, хотел или спа център.здрав и издръжлив : Органайзер за душата е изработен от алуминиева сплав, която не е лесно ръждясва и е трайна.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Душ-кабина е лесна за инсталиране, не изисква сложни операции и може да се използва при креплении към стената с помощта на винтове.Функция : 1. МОДЕРЕН ДИЗАЙН : Стилен дизайн рафтове за душата caddy е подходяща за различни стилове украшения2. Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ : Органайзер за душата е изработен от алуминиева сплав, която не е лесно ръжда и долговечен3. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Душ-кабина е лесна за инсталиране, не изисква сложни операции и може да се използва, когато е монтиран на стена с помощта на винтов4. ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : с Душ кабина може да ви помогне да съхранява стоки от първа необходимост, без да заема твърде много пространство за ефективно хранения5. ШИРОКО ПРИЛОЖИМО : Органайзер за душата има широк спектър на практичност.Подходящ за баня, кухня, много подходящ за семейство, хотел или spa How за употреба : Използвайте винтове за фиксиране на стенЕспецификация : Тип на продукта : Душ полк CaddyМатериал : алуминиева сплав Определяне : група Осъществяване списък : 1 х душ полк Caddy 2 x Screw2 x Разширяване на Tube2 x Декоративна капачка.

Подробности

Item Type:
Shower Caddy Shelf
Material:
Aluminum Alloy
Purpose:
Bracket
Package List:
1 x Shower Caddy Shelf  :
2 x Screw :
2 x Expansion Tube :
2 x Decorative Cover :

Подобни продукти в категория