• Новинка
RMISODO 15 бр Празни Обрат Дръжки, 3 мл/0,1 унция Масло За Нокти Дръжка с Върха на Четката, Козметичен Контейнер Апликатори, Течност За Растеж на Миглите Тръба, Контейнер З?

RMISODO 15 бр Празни Обрат Дръжки, 3 мл/0,1 унция Масло За Нокти Дръжка с Върха на Четката, Козметичен Контейнер Апликатори, Течност

BGN 13.59
Налично

Налично

ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛ : Тези прозрачни обрат-дръжки са изработени от пластмаса/алуминий, а на върха на четката е подобен на малярную четка, и можете да направите така, че маслото вървеше равномерно.ИДВА С БЯЛ ВРЪХ на ЧЕТКАТА : на Върха на тази празна маслената дръжки за кожичките, подобна на четка, и можете да нанесете маслото равномерно и се побере под ноктите или си устна.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН : Тези празни четка за нокти могат да се използват за попълване на гланц за устни, масло за подхранване на нокти, етерични масла, лак за нокти, растеж на миглите, духове и т.н. ЛЕСНО да НОСИТЕ СЪС СЕБЕ си : Лесно и запечатани конструкция е добър за пътуване и бизнес пътувания.Този ръчен апликатор четка лесно да вземете със себе си, и винаги можете да го държите в чантата си или в чантата си.ОБРАТ-ДРЪЖКИ ЗА 15 БРОЯ : Вие ще получите 15 броя празни дръжки за масла за нокти, капацитет на всяка тръба е 3 мл, достатъчно на брой, за да отговарят на вашите различни нужди или да споделите с членовете на вашето семейство или приятели и т.н., е Изработен от пластмаса/алуминий, а на върха на четката е подобен на малярную четка, и можете да направите така, че маслото вървеше равномерно.На върха на тази празна маслената дръжки за кожичките, подобна на четка, и можете да нанесете маслото равномерно и се побере под ноктите или си устна.Може да се използва за попълване на гланц за устни, масло за подхранване на нокти, етерични масла, лак за нокти, растеж на миглите, духове и т.н. Този ръчен апликатор четка лесно да вземете със себе си, и винаги можете да го държите в чантата си или в чантата си.

Подробности

Material:
plastic/aluminum
Color:
gold, silver, pink, white, clear
Capacity:
3ml
Package Content:
15 x Twist Pen for :
Note:
- Please allow 1-2cm differences due to manual measurement. Thanks. :
- Due to the difference between different monitors, the color may be slightly different from the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. :

Подобни продукти в категория